Vijesti

PlayStation 5 će gotovo sigurno biti kompatibilan sa starijim PlayStation igrama

Kad odrastem želim biti analitičar. Ne političar, analitičar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako postati analitičar i predviđati događanja u svijetu igara?! Dajte mi recite jer sam već imam toliko dovoljno iskustva da mogu predvidjeti puno stvari. Kad se analitičar u svijetu igara, puno puta možete potpuno promašiti predviđanja, pa će vas svejedno plaćati. Pachteru, na tebe mislim. No, ovaj put se slažemo sa svim analitičarima diljem svijeta jer kao što smo već rekli i mi isto mislimo da će PlayStation 5 biti kompatibilan sa starijim PlayStation igrama i da ćemo svi mi moći na PlayStationu 5 igrati stare i dobre hitove s “trojke i četvorke.” 

NPD grupa se ne vara

Tješi nas samo da ova predviđanja ne daje Michael Pachter koji lošije predviđa događanja, nego što budućnost vidi Vidoviti Milan. Gospodin Mat Piscatella jedan je od vodećih ljudi NPD grupe (ona koja nam daje točne i precizne prodajne rezultate) i za njega nema uopće dvojbi. PlayStation 5 će biti kompatibilan sa starijim konzolama i igrama. Slažemo se i mi gospon Mat. Jasan pokazatelj uspjeha je Xbox koji na tom polju zaista briljira budući da je moguće igrati mali broj Xbox igara, ali ogroman broj Xbox 360 igara koje na Xbox One X konzoli rade i izgledaju još puno bolje nego inače.

Sony i PlayStation jašu na valovima uspjeha ovu generaciju i potvrda ovog featurea samo bi im donijela puno dodatnih bodova kod igrača. Mi se samo nadamo da ćemo što prije saznati konkretne podatke o nasljedniku PlayStationa 4 budući da čitav svijet više nagađa i bavi se šuškanjem oko novih konzola, dok se postojeće sve više ignoriraju. 

Povezano