Vijesti

PlayStation 5 otkrivanje u veljači 2020. godine; U studenom The Last of Us 2 trailer i datum izlaska

Pripremite se na dvije vijesti vezane za PlayStation glasine. Obje vijesti za izvor imaju NeoGaf i navodno leakane marketinške mailove koje možete pronaći na NeoGafu.

Glasina za koju se nadamo da je točna kaže da je idući PlayStation Meeting zakazan za 12. veljače 2020. godine. Cijeli događaj će navodno biti usmjeren na PlayStation 5 i Ghost of Tsushimu što bi značilo da bi igra mogla biti čak i launch naslov za PlayStation 5.

Iako, navodi se da je Sucker Punch debelo stigao u razvoju igre i da ide sve prema planu. Vjerujemo da će igra doći i na PS4 i na PS5, kao i The Last of Us Part II.

Sony navodno priprema već pozivnice za velike izdavače kao što su Activision, EA, Ubisoft i medije kao što su IGN i FFA, logično. Mi smo se nadali da će PlayStation Meeting biti u studenom, ali ako je ovo istina, morat ćemo pričekati iduću godinu kad ćemo saznati specifikacije i možda čak vidjeti prve next-gen trailere.

PlayStation State of Play u 1.11. – Death Stranding, Star Wars i The Last of Us Part II u fokusu

Isti izvor, odnosno mailovi tvrde da će idući State of Play biti u 11. mjesecu, a čitava prezentacija će biti fokusirana na dvije velike PlayStation igre koje dolaze na konzolu. Prvo ćemo vidjeti launch trailer (finalni) za Death Stranding. Zatim ćemo dobiti nove informacije vezane za Star Wars Jedi: Fallen Order i potencijalno novi gameplay.

Kruna čitave prezentacije je novi trailer i datum izlaska za The Last of Us Part II. Navodno da je datum izlaska svibanj 2020. godine. Sony će do kraja godine, ali i početak 2020. sve svoje marketinške snage uložiti u Death Stranding i TLOU II.

Jedva čekamo Gamescom jer očekujemo i tu već novosti budući da je poznati kako će PlayStation i Kojima biti na sajmu.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close