Vijesti

PlayStation 5 stiže u listopadu 2020. godine; službena objava u veljači!?

Novi dan, nova glasina. Izvori nepouzdani kao uvijek, ali nas zabavljaju i moguće je da su istiniti. Ovaj put je na Redditu osvanuo post koji za izvor ima 4Chan (ubitačna kombinacija), kako će Sony predstaviti PlayStation 5 u veljači.

Glasine kažu da The Last of Us Part II izlazi 28.2., ali ćemo pričekati utorak kad ćemo saznati apsolutno sve. Šest dana ranije (ako ćemo vjerovati glasini), PlayStation i Sony će u New Yorku otkriti budućnost PlayStationa 5.

Navodno ćemo saznati i vidjeti sve – dizajn, moguće i cijenu, prve next-gen prikaze igara, ali također ćemo saznati i datum izlaska konzole. Sony navodno cilja listopad 2020. godine.

Sve ovo naravno nije potvrđeno, a ista osoba koja je objavila ovo, tvrdi da ne smije ništa više reći, ali da je informacija koju je objavio – točna. No, sjećate li se ovoga?

S druge strane, pojavila se prije nekoliko dana glasina o kojoj smo pisali, a koja kaže da će PlayStation predstaviti budućnost u prosincu ove godine u PlayStation Theateru koji se ujedno i zatvara s 31.12.

Zanimljivo, Sony je najavio da u utorak stiže novi State of Play i da na OVOME neće biti govora o next-gen planovima, ali onda možda na idućem hoće? Nešto se svakako kuha, to je sigurno.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close