Vijesti

PlayStation 5 stiže u listopadu 2020. godine; službena objava u veljači!?

Novi dan, nova glasina. Izvori nepouzdani kao uvijek, ali nas zabavljaju i moguće je da su istiniti. Ovaj put je na Redditu osvanuo post koji za izvor ima 4Chan (ubitačna kombinacija), kako će Sony predstaviti PlayStation 5 u veljači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasine kažu da The Last of Us Part II izlazi 28.2., ali ćemo pričekati utorak kad ćemo saznati apsolutno sve. Šest dana ranije (ako ćemo vjerovati glasini), PlayStation i Sony će u New Yorku otkriti budućnost PlayStationa 5.

Navodno ćemo saznati i vidjeti sve – dizajn, moguće i cijenu, prve next-gen prikaze igara, ali također ćemo saznati i datum izlaska konzole. Sony navodno cilja listopad 2020. godine.

Sve ovo naravno nije potvrđeno, a ista osoba koja je objavila ovo, tvrdi da ne smije ništa više reći, ali da je informacija koju je objavio – točna. No, sjećate li se ovoga?

S druge strane, pojavila se prije nekoliko dana glasina o kojoj smo pisali, a koja kaže da će PlayStation predstaviti budućnost u prosincu ove godine u PlayStation Theateru koji se ujedno i zatvara s 31.12.

Zanimljivo, Sony je najavio da u utorak stiže novi State of Play i da na OVOME neće biti govora o next-gen planovima, ali onda možda na idućem hoće? Nešto se svakako kuha, to je sigurno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano