Vijesti

PlayStation će s PlayStationom 5 predstaviti PlayStation Plus Premium?

Zadnjih par dana su se zaista intezirali PlayStation 5 rumori. Znači li ovo sve da smo sve bliže najavi konzole? Nadamo se jer PS4 Pro štuca kao baka od 90 godina u svim novijim igrama.

Probajte samo dok se neka igra učitava (The Division 2 ili GoW) poslati poruku ili ući u party. Trza naš stari dobri PS4.

Premium?

Spominju se Premium konzole, a sad su se pojavile informacije koje potvrđuju glasinu od jučer, a to je da će Sony navodno ponuditi dvije vrste PlayStation pretplate.

Jedna će biti ova koju sad imamo, uz neke dodatne i sitne benefite. Navodno da će cijena ove pretplate biti jednaka današnjoj ili malo viša na PlayStationu 5.

PlayStation Plus Premium će naravno biti skuplja verzija, ali bi trebala donijeti dosta novih benefita za igrače. Osim spomenutih ekskluzivnih beta testiranja igara i mogućnosti da gotovo svaku igru testirate otprilike 2 sata, spominje se mogućnost da će Premium pretplatnici dobivati više besplatnih igara, imati Premium PlayStation podršku, teme, avatare, pa čak se spominje i mogućnost rentanja igara za malen novac.

Navodno, navodno, da će Sony u nekim regijama ponuditi u cijeni i filmove besplatne. Također, PlayStation Premium pretplatnici bi trebali svi imati privatne servere u igrama (onima koje to budu nudile).

Bonus igre u odnosu na PS+ standardne pretplatnike su navodno PS2/PS3/PS4 igre koje će biti moguće igrati na PlayStationu 5 jer će konzola biti kompatibilna sa starim generacijama.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close