Vijesti

PlayStation je dobio novog šefa – legenda Shuhei Yoshida odlazi, a stiže Hermen Hulst

Europljanin je zasjeo na čelo PlayStationa! Dobro, možda nije na samo čelo jer glavni čelnik PlayStationa je i dalje Jim Ryan, ali Hermen Hulst je upravo dobio možda najvažniju ulogu u čitavoj korporaciji. Hulst je suosnivač Guerrilla Gamesa koji su najpoznatiji po Killzone serijalu i Horizon Zero Dawn-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zbogom Shuhei, nedostajati ćeš nam!

On je postao šef Worldwide Studiosa koji su zaduženi za PlayStation ekskluzive zbog kojih volimo i obožavamo PlayStation. Igre prodaju konzole, a tu PlayStation nema konkurenciju.

Hermen is a European who will be taking one of the major offices at PlayStation,” he said. “I think everybody in Europe should be thrilled and happy and proud that that is happening.”

Jim Ryan

Sony u svojem vlasništvu ima 14 studija, a gospodin Hermen već danas preuzima novu ulogu. S druge strane, legendarni Shuhei Yoshida će dobiti rasterećenje odgovornosti i u budućnosti će imati puno manju ulogu. Yoshida će biti zadužen za lov na indie talente, igre i indie studije.

Hulst je još od 2001. godine dio PlayStationa i kompanija od njega ima velika očekivanja.

Hermen is one of the most effective and well-respected leaders in the video game industry. He is a passionate advocate for the teams he leads and understands how to empower creative talent to build great experiences. I have no doubt Hermen can lead our teams to deliver compelling and diverse experiences at a steady cadence.

Jim Ryan

Sve ovo je dio plana restrukturiranja PlayStation branda uoči dolaska PlayStation 5 konzole. Nadamo se i vjerujemo kako Sony zna što radi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano