Vijesti

PlayStation ni ove godine ne dolazi na E3?

Posljednjih nekoliko sati pojavile su se informacije da Sony i PlayStation i ove godine preskaču E3 sajam. Istu stvar su napravili prošle godine kad su rekli da nemaju što pokazati i da zbog toga neće niti biti na E3-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U godini kad izlazi PlayStation 5, zaista se čini čudno da PlayStation brand ne bude na E3-u, no sve je moguće. Nekoliko industrijskih analitičara, među kojima je najpoznatiji (mi bismo rekli i najnepouzdaniji) Michael Pachter. On je izjavio da prema njegovim saznanjima niti ove godine Sony ne dolazi na E3.

As far as I know, they don’t plan to attend. I think that’s a huge mistake, as their ‘focus on the consumer’ is not inconsistent with their attendance at the premier industry trade show. I hope they change their minds, but am sceptical.

Sve ove informacije donosi portal VGC za kojeg su i drugi izvori potvrdili istu stvar koju je i Pachter izrekao. Vijest su prenijeli i svi drugi portali, tako da je itekako moguće da je ovo točno.

Svi su sigurni da će Sony predstaviti PlayStation 5 prije GDC-a koji je u ožujku, što znači da se ponovno vraćamo na veljaču i poseban PlayStation event.

Nadamo se da ovo nije kraj E3-a jer je sajam definitivno upao u određene probleme i gubi pomalo na značaju koji je E3 nekada imao. Navodno da su organizatori angažirali Geoff Keighleya da pomogne vratiti E3-u stari sjaj.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano