Vijesti

Playstation Plus ponuda za mjesec kolovoz vodi nas na tenzijama nabijene ulice New Orleansa

Uz to, suprotstavit ćemo se nekim ikonama horor žanra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vruće je, znamo. Za nas nesretnike koji još uvijek visimo u paklenim bespućima svojih domova, pogotovo mi bez klime, teško je obavljati i osnovne dnevne zadatke, a kamoli se drznuti krenuti s obavljanjem nekog ozbiljnijeg posla. Isto znaju i u Sonyju, a ako ćemo nešto već i raditi, možda je najbolje upaliti konzolu, zagrijati kuću za još koji stupanj i baciti se na peglanje najdražih nam naslova.

Višak vremena ovaj ćemo mjesec tako preko PS+ programa moći potrošiti na Mafiu III, nastavak kultnog serijala koji nas ovoga puta vodi na ulice New Bordeauxa (New Orleans) i to u period 60-ih godina prošlog stoljeća, vrijeme kada su rasne tenzije bile na samom vrhuncu. Uskočit ćemo u čizme Afro-Amerikanca Lincolna Clayja, a prigodno za ovo vrijeme, naći ćemo se na dubokom jugu SAD-a u potrazi za osvetom. Iako ovaj nastavak možda i nije prošao najbolje, isplati se potrošiti vrijeme na odličnu priču (naša recenzija) koju nam pruža, a nakon dugo vremena, igra je i prilično dobro ispolirana.

Vrućine su još veće uz horor naslove

Drugi naslov u ponudi za PS4 je Dead by Daylight, a radi se o online naslovu koji će vas spojiti s još tri igrača i suprotstaviti vas s četvrtim u borbi za goli život. Prilično je jednostavno; četiri igrača ulaze u arenu i suprotstavljaju se petom koji će preuzeti personu jednog od legendarnih likova horor filmova 80-ih godina poput Michaela Myersa, Freddyja Kruegera i Leatherfacea. Cilj negativca (koji možete biti i vi) je izloviti vas, a na četvorici igrača je odluka hoće li surađivati ili će pokušati sami za sebe doći do cilja.

https://www.youtube.com/watch?v=lYc_3ZzvaXk

Obje igre bit će dostupne 7. kolovoza, kao i ostatak ponude za PS3 i PS Vitu, dok će tjedan dana kasnije za PS4 doći dva dodatna naslova u sklopu Summer of Plus programa kojeg provodi Sony. To su redom naslovi Knowledge is Power, koji dolazi kroz PlayLink i za čije vam je igranje potreban samo pametni telefon, te VR naslov Here They Lie.

PS3 korisnici ovog će mjeseca moći odigrati naslove Bound by Flame i Serious Sam 3: BFE, dok će vlasnici PS Vite uživati u igrama Draw Slasher i Space Hulk.

Podsjećamo, svi naslovi osim navedena dva, bit će dostupni 7. kolovoza, a u slučaju da još niste, do tada imate priliku preuzeti prošlomjesečne naslove čiju ponudu predvodi Heavy Rain.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najcitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveci na ovim prostorima. Sve to radeci naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si vec ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi cemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najvece svjetske portale.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano