Vijesti

Pogledajte predivnu Cyberpunk 2077 Xbox One X konzolu koja svijetli u mraku

Ako nakon ove ljepote ne poželite imati jedan primjerak najmoćnije konzole na svijetu – onda ste okorjeli PlayStation fan i ništa vam neće pomoći. Smiješak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, još uvijek Xbox One X je najmoćnija konzola na tržištu koja je dobila ogromno sniženje na svim podržanim tržištima jer dolazi Sauronov toranj zvan Xbox Series X.

No prije dolaska Series X-a, CD Projekt Red i Microsoft, priredili su zaista predivno, limitirano i ekskluzivno Cyberpunk 2077 Xbox One X konzole. Uostalom pogledajte sami.

Konzola je prilično jedinstvena – ima custom panele, LED svijetlo, a čak svijetli i u mraku. Uz konzolu dolazi i Cyberpunk 2077 kontroler kojeg ćete moći kupiti i zasebno ako to želite. Naravno, tu je i igra u digitalnom obliku.

Još uvijek nije poznata cijena Cyberpunk 2077 konzole i kontrolera

Zanimljivo – konzola izlazi već u lipnju, a znamo da igra izlazi 17. rujna. Znate da obično ovakva limitirana izdanja izađu paralelno s igrom, no ovaj puta je drugačije.

Razlog? Xbox Series X. Microsoft želi kompletnu produkciju kao i marketing okrenuti prema svojoj next-gen konzoli. Microsoft, ali i Sony će svoje konzole otkriti idući mjesec – budite sigurno u to. Svibanj je mjesec kada kreće pravo next-gen ludilo.

Fantastična vijest je kad kupite Cyberpunk 2077 na trenutnoj generaciji Xbox konzola, besplatno ćete dobiti upgrade za Xbox Series X verziju. Potvrdili su to i Microsoft, ali i CD Projekt Red. Nadamo se da će istu politiku slijediti i PlayStation.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano