Vijesti

Pogodite koja je najveća igra na Youtubeu s više od 100 milijardi pregleda

Stigao je novi Youtube Rewind video. Sjetimo se, prošle godine Youtube je fejlao žestoko. Nije spomenut PewDiePie ni borba s T-Series, nije bilo ni KSI i Loganovog boksačkog meča, općenito se radilo o težoj šminci više nego realnom pregledu zajednice, pa je taj prošlogodišnji Rewind s čak 17 milijuna palčeva dolje postao najomraženiji video ikada na Youtubeu. Omraženiji čak i od Bieberove “Baby”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi smo stoga očekivali ovogodišnji službeni Rewind i oni koji su aktivniji na toj platformi ovog puta bit će malo zadovoljniji. Broj “downvotea” je nakon jednog dana već na 2.1 milijuna i skoro je duplo veći od broja palčeva gore, ali složit ćete se kako je situacija bolja nego prošle godine.

Mi ćemo zanemariti Youtube kulturu, razne pop zvijezde, joombose i teen idole, odnosno stvari koje nas ne zanimaju, pa ćemo se osvnurti na gaming sadržaj.

Pet najgledanijih igara na Youtubeu u 2019. godini:

  1. Minecraft: 100,2 milijardi pregleda
  2. Fortnite: 60,9 milijardi pregleda
  3. GTA igre: 36,9 milijardi pregleda
  4. Garena Free Fire: 29,9 milijardi pregleda
  5. Roblox: 29,6 milijardi pregleda
Ne znam odakle nam ova slika u bazi, ali neka je ovdje.

Igra koja je praktički proslavila Youtube i igranje na Youtubeu i danas vlada. Minecraft čak ni Fortnite nije uspio srušiti s trona i on se, apsolutno zasluženo, ne miče već 10 godina. Sad je tek jasno da je kupovina Minecrafta od Microsofta za 2,5 milijardi dolara bila prava bagatela.

Od ostalih igara Garena Free Fire prava je misterija. Nikad nismo čuli za tu igru. Guglajući smo stigli do zaključka kako se radi o nekom mobilnom battle royale smeću. Smeće koje je samo u prošloj godini zaradilo preko milijardu dolara, ali nam je i dalje žao što smo trošili vrijeme na guglanje. Idemo plakati za izgubljenih 15 sekunda života…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano