Vijesti

PONOVNO je odgođen Cyberpunk 2077

“Cyberpunk 2077 više ništa ne može spriječiti da izađe 19. 11.”, napisali smo prije 3 tjedna kada su se iz CD Projekt Reda pohvalili kako je Cyberpunk 2077 pozlaćen, odnosno spreman je za tiskaru. Uostalom, tako su tvrdili i iz CDPR-a.

“Osim ako gospodin Trump pod utjecajem korone ne pokrene veliki svjetski rat, CDPR će iz 3. pokušaja uspjeti izdati Cyberpunk 2077. Cyberpunk 2077 je pozlaćen”, napisali smo tada i sada zasluženo jedemo svoj izmet. Pogriješili smo. Cyberpunk 2077 je i službeno odgođen. I to po 4. put.

Ali samo za tri tjedna. Novi datum izlaska zakazan je za 10. 12. Kako službenim priopćenjem kažu iz CDPR-a, novi izazov nastao je iz činjenice kako igru trebaju isporučiti na čak 8 konzola i PC (s nebrojeno kombinacija hardvera), a dodatno vrijeme potrebno im je kako bi se pobrinuli da sve radi kako treba na svakoj od njih.

Zanimljivo, u kombinaciju od “9 konzola” CDPR je uvrstio i PS5, XSX i XSS iako će Cyberpunk na njima biti igriv isključivo kao backwards compatibility naslov sa starijih konzola sve dok kasnije tokom 2021. ne stignu next-gen nadogradnje.

Dakle, ako ste si već naštimali godišnje odmore sutra ćete imati jedan jako neugodan razgovor sa šefom.

Igra

Povezano