Vijesti

Potvrđen je story DLC za The Outer Worlds

Spiritualni nastavak Fallouta, Obisidianov The Outer Worlds možda nije najbolja igra svih vremena, možda nije ni među najboljim igrama godine (iako je bio nominiran na TGA), međutim, ostavio je jako dobar dojam. Možda, ako se pristojno odrade ekspanzije, i riješe tehnički problemi koji se još uvijek vuču na PC-ju, možda jednog dana postane i kultna igra. Vrijeme će pokazati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svima koji su glasali za nas na The Game Awardsima, fantastični ste i hvala na podršci. Prijam naše igre dosad je bio nevjerojatan i sama nominacija znači nam jako puno. Ipak, naš put nije gotov i uzbuđeni smo najaviti story DLC koji stiže u 2020-oj.

Developeri na službenom forumu igre

Developeri su toliko zadovoljni reakcijama igrača i nominacijom na The Game Awardsima da su najavili prvi story DLC. Svi smo ga nekako i očekivali, međutim, nismo znali kako će to ispasti nakon što je developera kupio Microsoft.

Zasad toliko, a više o detaljima o 2020-oj. Što očekujete?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano