Vijesti

Potvrđene su nove PlayStation Plus igre: Shadow of the Colossus i Sonic Forces

Ažuriranje vijesti 17:46

Sony je i službeno potvrdio dolazak dviju novih PlayStation Plus igara. Od utorka 3. 3. igramo hadow of the Colossus i Sonic Forces.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije prvi put da poljski PlayStation “leaka” popis novih PlayStation Plus igara prije vremena, a upravo je jedan korisnik na Redditu objavio screenshot reklame koja sve otkriva.

Ako je suditi prema ovome, nove PlayStation Plus igre za ožujak su Shadow of the Colossus odličan remake iz 2018. i platformer Sonic Forces iz 2017.

Reklama za film i samo takva premija

Sonic koliko god da je loša igra definitivno ima smisla s obzirom na dolazak novog filma u kina, a Shadow of the Colossus bio bi premija samo takva i razlog više da se obnovi pretplata onome kome je istekla.

Kako bilo, ovo je zasad samo glasina, a jako brzo bismo trebali dobiti službenu potvrdu ili demantij Sonyja. Nove igre, koje god one u konačnici bile, igramo od utorka 3.3.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano