Vijesti

Potvrđeno je: DualSense PS5 kontroler nije “izgubio” audio konektor

Ugrađeni mikrofon, haptička vibracija, L2 i R2 tipke s otpornicima, nova Create tipka… Jako puno stvari je potvrđeno, ali Sony još uvijek nije otkrio baš sve mogućnosti DualSense kontrolera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također jako neobično je i to da iako je predstavljen novi dizajn kontrolera , iz nekog razloga Sony je odlučio sakriti kompletnu njegovu pozadinu, ali i donji brid na kojem se kod DS4 nalazi audio 3,55mm konektor.

Zašto? Što skriva pozadina kontrolera? Ne znamo. Isto tako poradi nedostatka slika nismo bili sigurni je li je Sony odlučio, kako je to danas moderno, kompletno odbaciti audio konektor, a s njim i žičane headsetove.

Na Twitteru je PlayStationov Thosimasa Aoki potvrdio kako audio konektor ne odlazi nigdje.

To je odlična vijest kojoj smo se nadali. A što još skrivaj još neotrkivena pozadina DualSensea? Još uvijek nismo odustali od pozadinskih R4 i L4 pad tipki koje su trenutačno dostupne kao Back Button Attachment dodatak za DS4. Također, glasno su odjekivale glasine o bežićnom punjenju kontrolera gdje bi upravo ta pozadina služila kao indukcijska podloga.

Sony… Zašto nam skrivaš guzicu DualSensea?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano