Vijesti

Potvrđeno je: Modern Warfare neće imati lootboxove, supply dropove i P2W mikrotransakcije

Prethodnih tjedana naočigled idilično predstavljanje Call of Duty: Modern Warfare reboota koji nakon dugo godina čitavi serijal vraća u život izrazito pozitivnim gameplay promjenama, pokvarile su priče o mikrotransakcijama i razni tračevi “iz povjerljivih” izvora koji tvrde kako nam Activision i Infinity Ward spremaju dosad najgore izdanje što se tiče tog aspekta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je novi Call of Duty trebao imati čitav niz oružja zaključan iza supply drop lootboxova, što bi igru odvelo u kockarske i “pay to win” vode, međutim, od toga neće biti apsolutno ništa. Napisao je to na Redditu Art Director Joel Emslie, a kasnije i još nekoliko puta potvrdio u službenoj ulozi kao Infinity Ward zaposlenik. Također, potvrdio je u kakvom god obliku mikrotransakcije bile, da novi Call of Duty (za razliku od nekih prošlih nastavaka) neće iza zida mikrotransakcija staviti nijedno oružje ili neki drugi funkcionalni item.

Ok, Activision i razvojni studio su se kunili i ranije, pa isporučili drugačije pokoji mjesec nakon izlaska igre, međutim, nikad nismo dobili transparentniju i direktniju potvrdu kao što se to dogodilo sad. Pa nemamo razloga ne vjerovati – Modern Warfare neće postati kasino i “pay to win” igra.

Naravno, iluzorno je očekivati kako jedan Call of Duty uopće neće imati mikrotransakcija. Preostaje nam samo vidjeti u kojem obliku će one biti prezentirane, bio to nekakav oblik battle passa ili nešto drugo. Kako bilo, mikrotransakcije bi trebale biti isključivo kozmetičke prirode.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano