Vijesti

Požurite, prezabavni Chivalry: Medieval Warfare besplatan na Steamu danas do 19h!

Steam i Torn Banner Studios časte.

Zadnjih mjeseci puna su nam usta Ubisoftovog For Honora, a relativno malo tko zna za Chivalry: Medieval Warfare koji je sličnu tu gameplay premisu donio jos 2012. godine. Prilično opušteniji ali i brutalniji gameplay (da, može jedno s drugim) pružio je, i još uvijek pruža zabavnije igrače iskustvo. Najveći prilog tome je i činjenica da i danas, pet godina kasnije, Chivalry još uvijek ima zavidnu brojku aktivnu igrača na serverima.

Na naše zadovoljstvo, Torn Banner Studios uoči izlaska njihove nove igre Mirage: Arcane Warfare odlučili su Chivalry igračima na Steamu udijeliti potpuno besplatno. Tako danas do 19h nemojte propustiti dodati na svoj Steam account Chivalry: Medieval Warfare potpuno besplatno! Da ne bude zabuna, igra ostaje u vašem vlasništvu zauvijek. Jednom kad preuzmete igru na svoje računalo, toplo preporučamo upad na server s Star Wars modom. Da, ova igra posjeduje server-side modove, dok će vas neki od njih nasmijat do suza.

“Kupovinom” do popusta na novu igru

Također, “kupovinom” Chivalryja dobivate 10% popusta na preorder Mirage: Arcane Warfarea koji na Steam stiže 23. 5. Mirage možemo gledati i kao nastavak na prvu igru, a trebao bi nam ponuditi nabrijanije multiplayer iskustvo uz nešto modernije mehanike i dodatak magičnih sposobnosti.

https://www.youtube.com/watch?v=fyuxSWXEuCQ

Povezano