Vijesti

Predstavljen online RPG Valnir Rok, a dobili smo i prvi gameplay trailer

Vikinzi su i dalje vrlo popularni ovih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valnir Rok je nadolazeći online RPG naslov razvojnog studija Encuria, a igra je u potpunosti inpirirana nordijskom mitologijom.

Igrači će se dezorijentirani probuditi na plaži otoka Valnira, a oko njih će se posvuda nalaziti leševi i drveni ostaci razbijenog broda. Iscrpljeni i bez ikakve opreme moraju krenuti u potragu za resursima kako bi preživjeli u divljini otoka, dok dodatnu prijetnju predstavljaju mitološka bića i nasilni ljudi.

Kroz napredak i razvoj lika postajete okorjeli Viking, stoga morate raditi ono što najbolje znate kao sposoban ratnik, a to je ubijanje svih protivnika, te gradnja vlastitog sela i formiranje klanova kako bi povećali reputaciju i ukupnu snagu.

Boriti ćete se protiv suparničkih klanova, mitoloških bića, stavljati ćete nagrade na glave omraženim neprijateljima, otkrivati ćete artefakte kako bi pridobili naklonost bogova.

Igra još nema objavljen datum izlaska, ali se na službenim stranicama možete pribilježiti za testiranje zatvorene alfa verzije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra