Vijesti

Prikazan novi gameplay video za Code Vein odnosno anime Dark Souls

Sve je tako poznato, a opet tako drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandai Namco polaže velike nade u nadolazeći Code Vein, a sada su dodatno zaintrigirali igrače novim prikazom igranja od 2 minute.

Code Vein je vrlo sličan Dark Souls serijalu i Bloodborneu, radi se od RPG naslovu iz trećeg lica smještenom o postapokaliptični svijet koji je uništen kataklizmičkim događajem. Vi se nalazite u ulozi Revenanta, bića koje je vrlo slično vampiru i koje mora piti krv kako bi unaprijedilo vlastite vještine i mogućnosti u borbi.

Igra bi trebala posjedovati zahtjevnu borbu koja će biti dobro poznata svim Souls obožavateljima, a ogroman svijet međusobno povezanih regija će predstavljati dovoljno atraktivnu i zanimljivu podlogu za istraživanje svih tajni.

Code Vein bi trebao izaći negdje u 2018. godini, dok su kao platforme navedene PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, PC, Xbox One i vrlo vjerojatno Xbox One X.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano