Vijesti

Prva nova velika dodatna priča stiže u Assassin’s Creed Odyssey

Dvije velike remasterirane igre i nova sadržajna priča podijeljena u tri epizode – to je Odysseyev season pass.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubisoft je najavio izlazak prve od tri velike epizode nove priče koja stiže u Assassin’s Creed Odyssey. Kroz sve tri epizode nastaviti ćemo svoju grčku odiseju i suprostaviti ćemo se Dariusu, legendi koja je prva “zamahnula” Hidden Bladeom. S Dariusom smo se kroz serijal susretali samo kroz priče, nailazili na njegove statue, a sad ćemo ga i upoznati po prvi put unutar Legacy of the First Blade priče.

U prvoj epizodi imena Hunted čeka nas puno novih neprijatelja, novih likova, boriti ćemo se po čitavoj Grčkoj, na kopnu i na moru, pronalaziti novu opremu i specijalnosti, a sve to zajedno stiže u utorak 4. 12. na svim plaftormama unutar season passa kojem cijena iznosti 305 kuna.

Sadržajan season pass

Ostale dvije epizode nove priče stižu u prvih par mjeseci 2019. godine, a zajedno bi trebale tvoriti najmasovniji dodatni sadržaj ikad u nekoj Assassin’s Creed igri. Uz sve to, vlasnike season passa u ožujku očekuju čak dvije popularne remasterirane igre – Assassins’s Creed III i Assassin’s Creed Liberation.

Odyssey i Origins definitivno su vratili Assassin’s Creed serijal na velika vrata, pa je isto tako i ovaj season pass jedan od rijetkih u posljednje vrijeme o kojem čak razmišljamo bismo li ga kupili.

https://www.youtube.com/watch?v=6bkAJEHkbgk

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano