Vijesti

Prvi pravi DLC za Kingdom Come: Deliverance krenuo je u potpuno neočekivanom smjeru

Jedna od najiščekivanijih igara s početka 2018. napokon dobila pravo proširenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Iako je Kingdom Come: Deliverance od samog početka bio suočen i opterećen velikim tehničkim problemima (dosta toga pripisuje se i neiskustvu samih developera), igra ima ono nešto što ipak unatoč svemu privlači igrače. Neke će privući upravo svijet Srednjeg vijeka i feudalizma, dok će neki uživati u novim mehanikama ili priči (više pročitajte u našoj recenziji), činjenica je da igra nije ostavljena i zaboravljena, već je za nju izašao DLC koji avanturu vodi u prilično neočekivanom smjeru.

A sada nešto sasvim drugačije…

Okej, možda je u rečenici slavnih Monty Pythona riječ drugačije malo pretjerana jer se igrači i dalje nalaze u istom svijetu, no bit će im ponuđena mogućnost da od nule sagrade i kasnije upravljaju potpuno novim selom.

Budući da se sama igra čvrsto oslanja na realnost, tako će biti i sa selom koje se gradi. Na igraču će biti da donese odluku koje “ustanove” će sagraditi i koje vještine će biti nužno njegovati unutar zajednice, a to svakako nije lagan zadatak, pogotovo početnicima koji se možda tek sada odlučuju ući u svijet Kingdom Come: Deliverancea.

Naravno, nije sve baš tako ozbiljno i zahtjevno, pa će s DLC-om doći novi krasni konji koje treba isprobati, u krčmama će se moći uživati u novim igrama, a bit će tu i nova arena u kojoj se da provjeriti jeste li još uvijek u formi i jeste li zaboravili boriti se čačkalicama (ne brinite, radi se o internoj redakcijskoj zezanciji).

https://www.youtube.com/watch?v=V_pbmytxIXg

Developeri su službeno obećali sljedeće:

  • Upravljanje selom i kontrola financija
  • Nadogradnja zgrada i dobivanje jedinstvenih predmeta
  • Angažiranje posebnih NPC-ova i poznatih likova iz igre za unapređivanje proizvodnje
  • Posredovanje u sporovima/svađama pri čemu izbor igrača utječe na žitelje sela i budžet

DLC “From the Ashes” već je dostupan za preuzimanje, i to za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano