Vijesti

Prvih 10 minuta DOOM Eternal gameplaya pokazuje da nas za mjesec i pol dana čeka prava paklena makljaža

Old skul brzinsko napucavanje samo što nije došlo, a IGN nas je “počastio” novim videom u kojem igraju prvih 10 minuta DOOM Eternal, i moramo priznati da nam se veoma sviđa to što vidimo. Em što sve vrvi od one klasične old skul brze akcije gdje pilom pilimo demone i brzinski napucavamo svu neprijatlejsku gamad dok se ne raspadne u lokvetinama krvi, em što IGN-ovci, za razliku od “nekih drugih” čak znaju igrat. Pa je gušt i pogledat video. Da ne duljimo, evo ga:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što reći nakon ovog? Ako vas to ne uvjeri da zaigrate DOOM Eternal, onda vjerojatno neće ništa. A bilo bi šteta, jer nekad nam doista treba nakon napornog dana da fino napucavamo svu tu gamad bez pretjerane upotrebe mozga. Bethesda i ID Software su napravili, po svemu sudeći, odličan posao.

DOOM Eternal izlazi 20.3.2020. za PS4, Xbox One, PC i Stadiu dok će vlasnici Switcha po običaju, svoju verziju čekati nekad tekuće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano