Vijesti

PS4 i Xbox One su razlog zašto je Cyberpunk 2077 opet odgođen

Ili je možda razlog nesposobnost developera da razvije igru paralelno za 199 platformi? Šalu na stranu, mi smo se od prvog dana pitali kako će Cyberpunk 2077 raditi na trenutnim konzolama!? Primjetit ćete da još uvijek nismo vidjeli kako Cyberpunk 2077 izgleda na PlayStationu 4 i Xboxu One. Vjerujemo da je igra tehnički krš jer je jednostavno preambiciozna za konzole stare 7 godina.

Sve ovo gore što smo napisali, potvrdio je CEO CDPR-a, Adam Kiciński, koji je nedvosmisleno potvrdio razlog još jedne odgode Cyberpunka.

The game is ready for the PC and runs great on the next-gen consoles, and could be shipped on the scheduled date on those platforms. However, even though the game has been certified on the current gens by both Sony and Microsoft, some very final optimization processes for such a massive and complex game require a bit of additional time.

PC verzija pa čak i next-gen verzije su spremne, ali PS4 i Xbox One – nisu. Jasno nam je zašto igra dolazi na trenutne konzole (ogromna baza PS4 i Xbox One korisnika), ali zaista nas zanima hoće li Cyberpunk 2077 moći raditi na 900p@30FPS-a na baznim konzolama?

Ako ćete ikako moći, odigrajte Cyberpunk na PC-u ili na next-genu jer jasno je svima da stari dobri PS4 i Xbox One moraju u mirovinu. Nemojte samo developerima prijetiti smrću jer to je zaista bolesno.

Igra

Povezano