Vijesti

PS5 i Xbox Series X u vodoravnom položaju izgledaju ružno, jako ružno…!

O ukusima se ne raspravlja, zar ne? Tako kažu, ali naravno da se raspravlja. Nećemo ovdje raspravljati o muškarcima i ženama koji se nekome sviđaju, a nekome ne, nego o next-gen konzolama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate svi kako izgledaju PlayStation 5 i Xbox Series X.

KLIK NA SLIKE ZA UVEĆANJE!

Većina se slaže da im PlayStation 5 izgleda predivno. I ja sam među njima. Meni osobno se sviđa dizajn i Xbox Series X konzole, ali mi je PS5 što se tiče dizajna ipak korak ispred.

I stvarno mi je lijep…sve dok danas nisam vidio prvu službenu vodoravnu PlayStation 5 sliku. U najmanju ruku konzola je ružnjikava, ako ne i ružna. Isto vrijedi i za Xbox Series X koji u vodoravnom položaju ne izgleda nikako.

KLIK NA SLIKE ZA UVEĆANJE!

Posebno ružno izgleda u vodoravnom položaju Series X, ali i ova PS5 verzija s diskom. Kao da je konzola iskrivljena i jednostavno vapi za okomitim položajem. Asimetrična je, cijela neka “grbava” i nezgrapna.

Mislim da će mnogi od nas po prvi puta u povijesti, svoje konzole držati u okomitom položaju. Okomito je jedino ispravno.

PS5 mrcina

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano