Vijesti

PS5 je dobio nadogradnju stranice poslije 2 mjeseca; svi i dalje pričaju o najavi za idući tjedan

Znakovito ili ne, zaključite sami – službena PlayStation 5 web stranica nadograđena je novim informacijama nakon 2 mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne radi se o ničem posebnom. Dodane su tek marketinške fraze poput “Lighting speed”, “Stunning games” i “Breathtaking immersion” koje izuzetno sažeto objašnjavaju funkcije konzole. Nama je zanimljivo i to da je naša verzija stranice promptno nadograđena i prevedena, pa sada imamo pojam “Veličanstveno uranjanje”.

Nadogradnja uoči bitnog događaja

No da se vratimo na bitno, posljednji put PlayStation 5 stranica nadograđena je u 3. mjesecu nakon što je Mark Cerny imao “onu” podužu prezentaciju o tehničkim mogućnostima konzole koja je bila sadržajna, ali istovremeni i nezanimljiva prosječnom igraču. Međutim, bila je iznimno bitna.

Na internetu različiti analitičari i tzv. “insajderi” nagađaju kako je ovo još jedan znak koji sugerira skoru najavu PlayStationa 5. Naime, svi očekuju da će Sony danas ili sutra najaviti razotkrivanje PlayStationa 5 za idući tjedan. Povijest nas je naučila da u sličnim situacijama ostanemo prisebni i ne vjerujemo slijepo baš svima. Pokušat ćemo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano