Vijesti

PSN mjesečno broji preko 100 milijuna igrača; više od trećine ih ima PlayStation Plus

Noćašnja Sonyjeva prezentacija na CES sajmu u Las Vegasu osim PlayStation 5 službenog logotipa za gamere nije donijela ništa posebno, međutim, ipak smo uspjeli izvući još par informacija iz 2-minutnog izlaganja Jima Ryana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ryan se pohvalio kako PlayStation Network mreža broji čak 100 milijuna aktivnih korisnika mjesečno što je jedna jako respektabilna brojka. Primjerice, kako smo uspjeli pronaći, jedan Instagram kao mainstream pošast broji milijardu korisnika mjesečno. Za usporedbu, prema posljednjim dostupnim informacijama, Steam ih broji oko 90 milijuna.

Nadalje, otkriveno je kako je u ovom trenutku čak 38,8 milijuna njih pretplaćeno na PlayStation Plus. To je ogroman novac koji Sony prikuplja i ulaže dalje u razvoj PSN mreže. Stoga s dolaskom PlayStationa 5 očekujemo još stabilniju mrežu, širenje PlayStation Now usluge i na naše prostore, ali i kompletnu kompatabilnost svih PS4 igara što je nešto što Sony još uvijek odbija potvrditi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano