Vijesti

Rainbow Six Siege od prvog dana na next-gen konzolama; Ubisoft će omogućiti i cross-platform igranje

Ubisoft je službeno potvrdio kako će budući vlasnici next-gen konzola od prvog dana moći zaigrati Rainbow Six Siege na svojim novim konzolama što je svakako odlična vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne sjećamo se kad smo zadnji put odmah na launchu bili u prilici odigrati kvalitetan MP naslov što Siege zasigurno je. Next-gen verzije će donijeti poboljšanu grafiku i bolji framerate, a iz Ubisofta su rekli da ćemo saznati datum izlaska kad Sony i Microsoft službeno otkriju datume izlaska svojih perjanica.

Odlična vijest je da ćete svi vi koji se odlučite na kupnju next-gen konzola moći igrati sa svojim PS4/Xbox One kolegama jer će biti omogućeno cross-gen igranje.

Također, Ubisoft će omogućiti i crossplay igranje, a na Microsoftu i Sonyju je da to dopuste. To bi značilo da će skupa i jedni protiv drugih moći igrati PS4/PS5 igrači te Xbox One/Xbox Series X vlasnici. Nije loše.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano