Vijesti

Red Dead Online je izašao iz bete s ogromnim ažuriranjem koje donosi tonu novih stvari

Kauboji dragi, vrijeme je za povratak u RDR Online. Ako ste ikad i otišli jer je Red Dead Online konačno nakon 5 mjeseci izašao iz bete, a Rockstar je ubacio u igru tonu novog sadržaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Take-Two i Rockstar su otkrili usprkos svim mišljenjima kako Red Dead Online bilježi bolje rezultate od GTA Onlinea (kad gledamo isti period od izlaska). Sjetite se samo koliko je Rockstaru trebalo da dovede GTA Online u stanje u kojem je danas.

Online Poker, nove misije, role play uloge i hrpa toga

Teško je iskreno sve i napisati što je došlo i što je Rockstar promijenio, pa ćemo probati maksimalno skratiti, a za kompletne patch note svakako posjetite službenu Rockstarovu stranicu.

Nove co-op i free roam misije

Kad se logirate ponovno u RDR Online čeka vas dosta novih stvari, a svakako su među zanimljivijima potpuno nove co-op misije, odnosno kompletne priče u igri. Ovisno o smjeru kojim igrate (Gunslinger put znači da ste častan kauboj, a Outlaw sam sa sebe sve kaže) igrat ćete različite misije.

Rockstar je također ubacio i hrpu novih free roam misija i zadataka kojih će sada biti u svijetu više nego ikad.

Dinamični eventi, Online Poker i novi versusi

Rockstar je ubacio i začinio dodatno razna natjecanja koja možete raditi – velika ribolovna natjecanja, gađanje ptica ili skupljanje bilja. Također, baš kao što smo u Story modeu imali one strance i dinamične evente, Rockstar je hrpu istih ubacio i u Red Dead Online, pa ćete tako sad uz sve dodatne co-op i free roam misije, često naletit na dinamične događaje.

Ono što će veliku većinu razveseliti je dolazak Online Pokera koji možete igrati protiv 6 random igrača, ili pak možete napraviti privatne mečeve sa svojim prijateljima.

Zbog online pokera prekidat će se prijateljstva

Igraći stilovi i hostility sistem – zbogom grieferima!

Veliki problem RDR Onlinea su igrači jednostavno koji muče druge igrače koji ne žele PvP. Rockstar već dugo vremena želi stati takvim “grieferima” na kraj, pa je implementirao niz stvari u igri.

Kao prvo imate 2 kompletna različita stila igranja koja sukladno tome govore drugim igračima kakav ste igrač. Offensive play je defaultni i možete raditi što želite.

Drugi način je “Defensive” stil koji jasno govori svim drugim igračima da ne želite PvP i da tu niste zbog PvP-a, već istraživanja PvE svijeta. Takvi igraći koji označe svoj stil igranja kao “Defensive” imat će ikonu štita i drugi igrači ih neće moći ubijati i mučiti kako žele.

A svi drugi koji uživaju u “genkanju” drugih igrača, bit će više nego ikad označeni na mapi, a sad ćete se konačno moći obraniti od takvih igrača i ubiti ih, a da sami ne dobijete bounty nad svojom glavom.

Players will never receive Hostility or Bounty increases for defending themselves against a player who is blipped as an enemy, or for killing high Hostility players. If a player attacks another player, they will not be marked as an enemy to everyone – but rather to the attacked player only, who will not receive a penalty for firing back.

Role play stiže na ljeto

Ako ovo sve nije dovoljno, Rockstar je potvrdio da vrlo brzo stižu prve 3 role play uloge u RDR Online.

Za početak, moći ćemo igrati u ulogama Bounty Huntera, Tradera ili Collectora. Kao što sama imena kažu, ovisno o tome koju ulogu preuzmete, svaka “klasa” imat će posebne mogućnosti i sposobnosti, potpuno drugačije misije. Bounty Hunter će loviti odmetnike, Trader će trgovati i imat ćete svoje štandove, a kao Collector ćete tražiti blago i skrivene stvari po svijetu.

I to nije sve…jer osim ovoga Rockstar je donio milijun drugih sitnih poboljšanja, ispeglao hrpu bugova i napravio je prilično velik broj promjena u kompletnom balansu igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano