Vijesti

Remake prve Mafie imat će opciju kontroliranja agresivnosti policije

S godinama su Mafia nastavci postajali sve blaži prema nepoštivanju prometnih pravila igrača. U prvom nastavku, sam prolazak kroz crveno bi skrenuo pažnju policije na vas. Drugi nastavak je postao blaži, pa semafori nisu bili dio policijskog posla, ali malo prekoračenje brzine donijelo bi vam lijepu novčanu kaznu. Mafia III je izbacila kazne kao i pretjeranu zainteresiranost policije za prometne prekršaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz igre u igru Mafia je sve blaža

Skorašnji remake Mafije I uvest će opciju kontroliranja agresivnosti policije, te ćemo biti u mogućnosti namjestiti ju po vlastitim željama. U intervjuu za USGamer, ljudi iz Hangara 13 objasnili su kako će postojati slider za određivanje strogoće policije. Zadane postavke bit će vjerne originalnoj verziji igre, a igrači koji žele kršiti prometne prekršaje bez posljedica bit će u mogućnosti smanjiti agresivnost plavaca.

Struktura misija također će biti znatno izmijenjena. U istom intervjuu developer je objasnio kako pokušavaju imitirati igrivost Mafije III ali bez ponavljajućih misija. Hoće li taj novi pristup igri biti dobro rješenje ili nepotrebno masakriranje klasika, saznat ćemo 28. kolovoza kada igra izlazi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano