Vijesti

Resident Evil 8 je u razvoju za PS5 i Xbox Scarlett; RE3 Remake je sigurna stvar

Danas je očito dan glasina u gaming svijetu. Glasina će sve više i biti kako nam se next-gen konzole približavaju. O Resident Evil-u 8 smo također već pisali i gotovo je sigurno da je igra u izradi za PS5 i Xbox Scarlett.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon velikog uspjeha RE7 i RE2 Remakea, naravno da je logičan potez da Capcom radi na RE8. Glasina stiže od vrlo poznatog i što je puno bitnije – pouzdanog insidera kad pričamo o Resident Evil serijalu.

Ovaj izvor je tako prije svih objavio da stiže RE7 i RE2 Remake. Mjesecima poslije, igre su zaista i bile najavljene.

Kao što možete vidjeti, RE3 Remake je potvrdio i “EVIL VR” koji navodi da je Resident Evil 3 Remake posljednja igra koja dolazi na ovu generaciju konzola. Postoji velika vjerojatnost da će igra službeno biti najavljena idući mjesec na “Game Awardsima”.

Resident Evil 8 je od nedavno u izradi i ne treba ga očekivati iduće godine. U najboljem slučaju, igra će izaći tek tamo 2021. godine što i nije tako strašno kad znamo da ćemo iduće godine zaigrati RE3 Remake.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano