Vijesti

Respawn je u Apex Legendsu počeo blokirati varalice najdrastičnije dosad

Unatoč svim prednostima igranju na PC-u, veliki minus su cheateri na koje nema šanse da nećete naletjeti u bilo kojoj popularnoj online igri današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, isto je i u Apex Legendsu koji je u kratko vrijeme postao iznimno popularan, pa je jedno vrijeme čak vrijedilo nepisano pravilo kako je u lobbyju od 100 igrača barem jedan cheater. Previše!

Pa ti kupi novu grafičku!

Pisali smo ranije kako je Respawn već blokirao preko pola milijuna varalica, međutim, samo blokiranje računa u besplatnoj igri očito nije dovoljno. Jer kako piše PC Gamer, na Twitchu je postao trend streamanje pokušaja zaobilaženja Apexovih mjera zabrana. Pa su iz Respawna bili primorani pribjeći onoj drastičnoj, ali i efektivnoj metodi.

Naime, konačno se uz račune započelo banirati i hardver. Naime, svaki hardver u vašem računalu ima svoj ID, a ako ste teže sagriješili u Apex Legendsu, Respawn će putem istog banirati vašu grafičku karticu, procesor, HDD ili čak svo troje. Neće vam ni Alah ni Isus, pa ni gospodin Trump pomoći da više zaigrate njihovu igru. Osim ako kupite novi hardver, što je već poprilično skupi sport.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano