Vijesti

REZIME Square Enix je zamalo izazvao potres 15-minutnim otvaranjem s Final Fantasy VII remakeom, pa opet s Avengersima

Nakon ponešto razočaravajuće prezentacije prošle godine, Square Enix ove godine je imao značajno bolju prezentaciju. Početnih 15 minuta vrištanja publike na Final Fantasy VII za neke će biti vrhunac cjelokupnog E3-ja, za druge će to biti predstavljanje Marver’s Avengers igre, a da imaju još puno toga za pokazati Square Enix je otkrio s Outsidersom i Dying Lightom

Za više o svakoj igri kliknite na podnaslov.

Outriders - Official Announce Trailer | E3 2019

Outsiders je nova kooperativna pucačina kreatora Bulletstorma

Ekipa koja je stvorila Bulletstorm jako dugo nije imala svoj vlastiti projekt, međutim, ovo što smo ugleda noćas uvjerilo nas je kako se i dalje radi o sposobnoj ekipi. Radi se o kooperativnoj mračnoj pucačini za do tri igrača, stiže iduće godine, a narednih mjeseci ćemo dobiti više informacija.

Marvel’s Avengers: A-Day Trailer E3 2019 [EN]

Marvel’s Avengers igra izgleda fantastično – baš kao što su obećali

Već godinama znamo da Marvel i Square Enix rade na tajnovitoj Avengers igri, nedavno smo saznali kako na igri radi ni manje ni više nego Crystal Dynamics, dok je za čitav projekt predviđen ogroman budžet.

Raskoš smo vidjeli u prvom traileru koji je mješavina CGI-a i gameplaya. Više o Marvel’s Avengersu: A-Dayu saznajte klikom na podnaslov, a igra izlazi u svibnju 2020.

DYING LIGHT 2 Gameplay Demo (E3 2019)

Dying Light 2 je impresivan, ali mu je posvećeno premalo vremena

Techland je još jednom pokazao da zna znanje, a Dying Light 2 će zasigurno biti jedan od pretendenata za hit 2020. godine, međutim, Square Enix mu je iz nekog razloga pružio premalo vremena na pozornici. Pa smo na konferenciji dobili tek relativno kratki trailer.

Ipak, koliko je igra zabavna možete se uvjeriti u poduži gameplay video na koji smo naišli izvan same E3 prezentacije.

FINAL FANTASY VIII Remastered – Official E3 Announcement 2019 Trailer (Closed Captions)

Final Fantasy remaster kojeg nitko nije tražio

Final Fantasy VIII s prvog PlayStationa često je zanemarivan i rijetko kad se spominjao u kontekstu želja za remasterom ili remakeom, međutim, “osmica” ove godine slavi 20 godina postojanja, pa su iz Square Enixa odlučili napraviti remaster.

Dakle, ne remake, već remaster, koji će podignuti rezoluciju na današnje standarde, ponešto popraviti zvuk, a igra će kasnije ove godine izaći na svim mogućim platformama.

Final Fantasy VII Remake - Gameplay Reveal Demo | Square Enix E3 2019

Final Fantasy VII dugi gameplay oduševio je sve, međutim, jedan detalj je razočarao

Prvi gameplaya remakea koji su tražili apsolutno svi izgleda apsolutno fantastično. Dvorana se zapalila, gledatelji su upali u delirij… Međutim, razočaranje je uslijedilo kad su objavili da ćemo 3. 3. 2020. na čak dva Blu-Ray diska dobiti samo regija Midgar, što nije ni izbliza cijela igra u originalu.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close