Vijesti

Rockstarov veteran i kineski Tencent rade na open world PS5/XSX igri

Dobili smo još jedan novi veliki studio. Lightspeed LA studio nastao je pod vodstvom veterana iz Rockstara Steve Martina, a koji je imao značajnu ulogu u razvoju GTA V i Red Dead Redemptiona 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novonastali studio je u stvari u sestrinskoj vezi s Tencentovom LightSpeed & Quantumom (PUBG mobile), a kako kaže Steve Martin za Gamesindustry.biz, studio u Los Angelesu funkcionirat će na moderan način, bit će bolje logistički koncipiran, a sve to će omogućiti veću produktivnost i manje stresa bez tzv. crunchinga.

Od prvog dana bit će fokusirani na razvoj velikih AAA igara, a prva igra je AAA open world igra za PlayStation 5 i Xbox Series X. Kineski novac i ostali talentirani ljudi iz Rockstara koji su u novi studio prešli zajedno s Martinom, te ostalih studija poput 2K, Insomniaca i drugih, prilično jasno pokazuje kakva bi trebala biti ta njihova nova igra. Očekujemo nešto što će konkurirati GTA igrama, a budući da je studio tek osnovan, prve konkretne informacije očekujemo tek za nekoliko godina.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano