Vijesti

S kim smo više igrali u Assassin’s Creed Odysseyu? S Kassandrom ili Alexiosom?

Otkrivena je najveća poznatija posljednje Assassin’s Creed igre.

Po prvi put u povijesti serijala, Assassin’s Creed Odyssey dao nam je izbor s kim želimo igrati. Tako smo mogli odabrati mrkog Alexiosa ili fatalnu Kassandru. Odabir lika imao je zbilja minimalan utjecaj na priču i iskustvo prelaska s oba lika je isto, međutim, oboje su dobro ukomponirani u igru.

Posljednja dva mjeseca teško se bilo koncentrirati na život, posao, djecu, školu… Svi mi iskreni gameri proveli smo besane noći razmišljajući o tome. Nakon prelaska igre kroz naše glave protezalo se samo jedno pitanje. Koga su birali drugi? Alexiosa ili Kassandru? Ja sam odabrao Kassandru jer sam izrazito siguran u svoju muškost. Nakon igre više nisam toliko siguran, ali to je druga priča. Možda za neku kolumnu.

kassandra.jpg

Zna se koga biraju pravi samouvjereni muškarci.

Vratimo se mi na bitno. Direktor igre Scott Phillips iz Ubisoft Quebeca otkrio je svijetu – igrači su u velikoj većini birali muškarca Alexiosa. Dok je Kassandru biralo tek nešto manje od jedne trećine igrača. Scottu Phillipsu iz Ubisofta predstavilo je to svojevrsno iznenađenjer, jer ranije u testnim skupinama igrači su otprilike u jednakom omjeru birali između muškog i ženskog protagonista.

Inače, developeri su i nakon izlaska Odysseya nastavili razvoj na igri, pa smo tako već dobili prvi i za serijal poprilično bitan DLC Legacy of the First Blade, gdje nas igra suprostavlja s Dariusom, legendom koja je prva “zamahnula” Hidden Bladeom. Dok nas u ožujku 2019. godine očekuje posebna poslastica – remasterirani Assassin’s Creed III.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close