Vijesti

“Sagraditi” svoj Switch ili čekati na službeni?

Uz trenutnu nestašicu Switch konzola, nekima ideja stvarno ne nedostaje. Sarbaaz37, internet ime koje nikome baš ništa ne znači, iza sebe ima poprilično detaljan patent kako izraditi Switch koristeći se rezervnim dijelovima; što originalnima, što third-party dijelovima iz Kine i sa raznih aukcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da se razumijemo, ovaj postupak poprilično je kompleksan, te je navedenom profiću uzeo mjesec dana života. Proces zahtjeva poprilično poznavanje elektronike i same znanosti iste.

Na gore navedenom članku možete naći detaljnu razradu svakog dijela, procesa i cijene u ovom divnom pothvatu. U najmanju ruku impresivno.

Ako sumiramo koliko cijeli proces košta, ispadne negdje oko cijene Switch Lite konzole, što i nije neka utjeha s ozbirom da mjesta za pogrešku ima više nego što ima potrebnih dijelova.

Imate li vi “ludih” prijatelja koji vam mogu složiti ovakvu konzolu? Ako imate, podsjetite ih da vam se igra Switch i da ionako nema pametnijeg posla…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano