Vijesti

Samsung pokušava maknuti s interneta Galaxy Note 7 eksplozivni mod za GTA V

U današnje vrijeme pretjerane birokracije i smanjenih sloboda, ova vijest svakako nije nešto što nas čudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošli tjedan smo pisali o modu za GTA V koji je zamijenio klasične GTA ljepljive bombe (sticky bomb). Bombe je zamijenio Samsungov Galaxy Note 7 mobilni telefon, što je parodija moddera HitmanNike na recentne kontroverze oko Galaxy Note 7 telefona. Naime, Note 7 telefoni su iz tvornice redom izašli s kvarom koji je dovodio do samozapaljenja istih, uslijed čega je Samsung trebao čak prekinuti čitavu proizvodnju, nakon što su prodali milijune pokvarenih i potencijalno opasnih uređaja.

GTA_samsung_mod.jpg

SSOD — Samsung screen of death

To je bilo dovoljno da se kreira ovaj mod kao parodija, no izgleda da se to Samsungovim čelnicima nije svidjelo. Pa su njihovi odvjetnici pokrenuli parnicu kako bi uklonili gameplay video s Youtubea, koji je isti mod i proslavio, a radilo se o videu gdje se igrač glupira bacajući Note 7 telefone, aktivirajući eksplozije i radeći kaos po Los Santosu. Za više, preporučujemo baciti oko na video koji još nije uklonjen.

Ipak, mod je još uvijek “živ” i možete ga preuzeti sa gtaV-mods.com stranica. No pitanje je, koliko dugo će biti “gore”.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano