Vijesti

SCUM je dobio možda i najbolju nadogradnju dosad – stigli su automobili i potpuno novi gamemode

Još jedna velika nadogradnja prije nego ekipa iz Gamepiresa otiđe na zasluženi blagdanski odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kao što smo i najavili početkom tjedna, danas je u SCUM stigao crni petak. I ne, ne radi se o mega popustima, već je dobrom djelu igrača pobrisan invertory. Doduše, ako ste se dobro pripremili mogli ste spasiti većinu, pa možda čak i sve iteme koje posjedujete, ali to sad nije ni važno, jer se ekipa iz zagrebačkog Gamepiresa dobrano iskupila.

Ne samo da su serveri sad responzivniji zbog nove mehanike spremanja pozicija objekata, već je u igru stigla i jedna od najvećih nadogradnji dosad koja donosi definitivno najveću novost u ovih nekoliko mjeseci postojanja – automobile.

Zasad su oni prilično bazični. Na mapi se nalazi po 32 SUV-a u koje stane po četiri igrača koji izgledaju i zvuče pomalo generično, međutim, to je tek početak i svakom novom nadogradnjom ona će postati sve raznovrsnija. Kasnije će se dodati i mogućnosti poput tankiranja goriva, zaključavanja, pucanja iz interijera, model štete, nadogradnje automobila i postavljanja bombi pod njih, dok će zasad poslužiti većinom za prijevoz od točke A do točke B i za gaženje protivnika.

Novi gamemode je klasični “capture the flag” kod kojeg su nam mehanike već poznate, a radi se o potpuno novom načinu igranja nevezanom uz survival, gdje se ne prenose itemi ni statistike igrača.

1Hv-6PsC6QE11zibUUuInsR6_DnOzFJ_AujAJZ0CtDQ.jpg

Pitamo se i jeli ovaj model vagine implementiran u igru.

Uz sve to, bogatija je postala i sama mapa, koja je dobila dvije nove lokacije – pilanu i ribarsko selo u kojem se nalazi tvornica za preradu ribe koje se nebi posramila ni prijeratna Jadranka iz Vela Luke.

U igru je dodan i čitav niz ostalih sitnica, od sunčanih cvika, preko podrške za sintisajzere do AS Vala – prve puške u igri s prigušivačem. Za popis ostalih novosti preporučamo vam službenu Steam stranicu SCUM-a.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano