Vijesti

SEGA je najavila novu konzolu s najmanjim ekranom ikada

Puno se posljednjih dana šuškalo kako SEGA priprema nešto veliko. Spominjala se čak suradnja s Microsoftom, pa se čak mislilo da bi SEGA mogla izdati svoju vlastitu next-gen konzolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad konačno možemo potvrditi da zaista stiže nova konzola, ali ne u obliku u kojem smo se nadali. SEGA je službeno najavila Game Gear Micro koji zaista izgleda jako, jako sićušno i teško da ćemo zapravo vidjeti igrati igre na ovom malenom ekranu.

Koliko će Game Gear Micro biti malena konzola, možda najbolje pokazuje usporedba sa Switch Joy-Con kontrolerima koji će biti veći od Gear Micra.

Game Gear Micro izaći će u četiri boje, a svaka boja dolazi s četiri različite igre. Da, ne zvuči baš obećavajuće. Zasad je konzola potvrđena samo za Japan, no očekuje se izlazak i na EU te US tržište.

Inače, stariji brat ove konzole izašao je 1990. godine i neslavno je propao jer ga je pregazio Game Boy, a SEGA-in Game Gear je tada imao zaista očajnu bateriju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano