Vijesti

Skyrim i Sekiro definitivno idu zajedno. Potvrdio je to novi mod

Za sve vas koji se još uvijek igrate i modificirate sa Skyrimom Ultimate Combat mode vam definitivno nije nepoznanica. Borba s ovom modifikacijom je realnija i teža, a sve kako bi se Skyrim približio nekim popularnim akcijskim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moder Lets Krush je preradio upravo tu modifikaciju. I to na kakav način! Borba u Skyrimu izgleda točno poput one u Sekiro: Shadows Die Twice, za mnoge najbolja igra u 2019. godini.

Brza borba mačevima, blokovi, izbjegavanje udaraca i naravno, rolanje po podu… Sve to je dovedeno na zavidnu razinu i Skyrim poput kolačića zamotan u Sekiro izgleda fantastično.

https://youtu.be/lJ4UBQx_Drg

Lets Krush moder na Youtubeu je objavio kako je mod praktički završen i spreman za distribuciju, ali prije nego ga postavi na popularni Nexus Mods treba prvo dobiti dozvolu autora Ultimate Combat modifikacije. Što je nešto što se još uvijek čeka.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano