Vijesti

Sljedeće godine stiže novi Minecraft

Mojang je malo zaigrao Diablo i dobio inspiraciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minecraft: Dungeons je nova igra ili bolje rečeno spin-off u svijetu Minecrafta, a razvojnu palicu je preuzeo Mojang pod budnim okom Microsofta.

Radi se o online dungeon-crawler naslovu u kojemu se do 4 igrača mogu opremiti omiljenom opremom i oružjima kako bi počistili staze prepune neprijatelja, vrijednih stvari, te spasili nedužne seljane od moćnog i zlog Arch-Illagera.

Sudeći prema kratkom videu moći ćemo birati i klase s kojima ćemo igrati, a oprema likova otkriva viteza, velikog berzerkera koji drži ogromni malj u ruci, agilnog “lopova” s dva kratka bodeža i čarobnjaka sa svojim štapom.

Dakle, dobit ćemo klasični dungeon-crawler poput Diabla u kojemu se borimo protiv hordi neprijatelja dok istodobno konstantno tražimo bolju opremu i oružja.

Minecraft: Dungeons izlazi sljedeće godine za PC, a ne sumnjamo, ako sve bude prema planu, da će igra izaće na svemu što ima ekran i kontrole s kojima je moguće upravljati likovima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano