Vijesti

Službeno je: Red Dead Redemption 2 je dobio klasifikaciju za PC u Australiji

Ako je i bilo kakve sumnje da će Red Dead Redemption 2 doći na PC one sad padaju u vodu. Iako Rockstar sam po sebi još ništa nije potvrdio, javne su informacije kako je za Red Dead Redemption 2 zatražena klasifikacija australskih vlasti za PC verziju.

Rockstar je prvi put zatražio klasifikaciju još 20. 8., međutim, ona je u dva navrata odbijena zbog njihovih nekih mušica, da bi se upravo na stranicama australske vlade pojavila i službena klasifikacija MA 15+ koja igru zbog nasilja i rječnika preporuča starijima od 15 godina. Dakle, ništa što već nismo znali, a uvjeriti se u isto možete ovdje.

I službeno se prkosi svim hejterima na stranicama australske vlade.

Ne želimo nabijati lažne nade, ali ako se vratimo u prošlost, vidjet ćemo da su sve Rockstarove igre od trenutka klasifikacije izlazile u periodu od mjesec ili dva. Stoga je prilično izvjesno kako će jako brzo uslijediti Rockstarova potvrda izlaska.

Nadamo se samo kako se Rockstar ovaj put neće poigrati nekakvim ekskluzivama na PC platformama, jer nam ovo izgleda kao idealan naslov za koji bi Google mogao iskeširati vreće novca za eksluzivu na svojoj Stadiji.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close