Vijesti

Sony je demantirao sebe: PS5 ipak ne izlazi u listopadu

14:39 AŽURIRANJE VIJESTI Ipak pogreška. Japanski Famitsu dobio je službeni odgovor od Sonyja kako se radi o pogrešci. I to ne njihovoj, već pogrešci web stranice za oglase. Kako je u toni teksta servis krivo prenio baš datum izlaska nije jasno, ali tako je kako je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ORIGINALNA VIJEST: Sony je u Japanu upravo objavio oglas za posao usko vezan za distribuciju PlayStationa 5 i otkrio kada bi konzola trebala biti izdana.

Na oglasnoj stranici koju možete pročitati ovdje nedvosmisleno se spominje listopad 2020. godine što je ranije od svih očekivanja. Sony je dosad spominjao “blagdane ove godine”, ali ovo je sasvim nova situacija.

Nova strategija i povećana proizvodnja?

Razlika je u nekih mjesec dana. Očekivali smo izlazak PS5 sredinom studenog, kao što je bio slučaj i s PS4 2013. godine. Očekivali smo i iznimno ograničenu količinu dostupnih primjeraka, dok bi se nestašica trebala još snažnije manifestirati ranijim izlaskom.

Je li Sony uspio dogovoriti strategiju koja uključuje raniji izlazak i povećanu manifakturu? Ili se radi tek o pogrešci ili pogrešnoj interpretaciji nekoga iz Sonyja u Japanu. U svakom slučaju saznat ćemo jako brzo jer mnogi veliki svjetski mediji već su poslali upit Sonyju. Jasan demantij značit će pogrešku, a bilo kakvo odugovlačenje s odgovorom će biti svojevrsna potvrta Sonyjeve nove strategije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano