Vijesti

Sony poklanja hrpu tema, igara i pravi pravcati platinum trofej. Svima, samo ne Hrvatima

Jučer mi je jedna osoba do čijeg mišljenja mi je jako stalo, a u kontekstu gaming industrije, poručila kako smo mi u Hrvatskoj nebitni, odnosno “šupak Europe” i nisam trebao dugo čekati kako bih dobio potvrdu toga. Manje od 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Sony je pokrenuo PlayStation Player Celebration globalno natjecanje. Cilj svih igrača na PS4 je kroz tri faze je odigrati što više igara i prikupiti što više trofeja, a kada i ako se globalni ciljevi postignu, svi oni će dobiti ekskluzivne teme, avatare, a najsretniji i pravi pravcati platinasti trofej, igre i određenu količinu novca na PS Storeu.

Objavljeno je to na Europskoj verziji PlayStation Bloga kojoj pripadamo i mi Hrvati, ali kada se klikne na pravila natjecanja Sony nam ljubazno, na Hrvatskom jeziku poručuje “čini se da ste se izgubili”.

Tako smo do službenih uvjeta natjecanja trebali doći obilaznim putem. I bili smo u pravu, natjecanje je rezervirano samo za neke države. Kad kažemo “neke”, mislimo na gotovo sve u kojima je PlayStation službeno podržan.

Argentina, Australia, Austria, Belgium, Brazil, Canada, Chile, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Hungary, Indonesia, Ireland, Japan, Malaysia, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Slovakia, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, UK, and US.

Mađari, Slovaci, Česi, Poljaci, Austrijanci, Njemci… Oni svi mogu sudjelovati na globalnom natjecanju. Mi ne možemo. Da nam bude lakše, na listi ne vidimo ni Slovence. Hvala Sony.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano