Vijesti

Sony potvrdio postojanje PlayStation 4 Neo konzole

Ipak, samo predstavljanje konzole neće biti na E3 konferenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrew House potvrdio je za Financial Times da je mitska Neo konzola, nova verzija PlayStationa 4, u proizvodnji. Također je potvrdio da konzola neće biti prikazana na E3 showu, te da neće najaviti datum izlaska i cijenu. Ono što možemo definitivno očekivati je veću cijenu od trenutne koja iznosi 350 dolara.

PS4 Neo namijenjen je da bude suplementaran vašoj trenutnoj PS4 konzoli” izjavio je Andrew. “Prodavat ćemo obje konzole tokom njihovog životnog ciklusa“. Nova konzola Neo ciljat će na hardcore igrače, kao i konzumente 4k televizora.

Andrew House 008

Kao razlog nepredstavljanja konzole na E3 showu, Andrew je izjavio da žele imati dovoljnu količinu sadržaja koja bi trebala pratiti Neo. Također je otklonio sumnje o nepovezanosti stare i nove PS4 konzole. “Sve igre podržavat će standardni PS4 i očekujemo da sve ili velika većina igara također bude podržana i na high-end PS4 konzoli“.

Smatrate li samo postojanje Neo konzole dobrim potezom? Planirate prednaručiti ili se grozite od same pomisli? Svakako nam pišite svoje dojmove na našem forumu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano