Vijesti

PlayStation je zabio posljednji čavao u Driveclub

Driveclub-u je definitivno došao kraj. Što je zapravo prava šteta budući da je riječ o vrlo dobroj, ako ne i odličnoj arkadnoj utrci koja i dan danas često izgleda kao da nije riječ o PS4 igri, već nekom PlayStation 5 naslovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Driveclub je izašao još 2014. godine i iako na početku možda nije imao sadržaja koliko je trebao, tadašnji Evolution je pružao sjajnu podršku za igru koja danas ima hrpu sadržaja, staza i vozila. U igru su ubačeni i motori, a izašla je i VR verzija.

Odlazak u povijest

Sony kompletno miče igru s PlayStation Store-a skupa sa svim dodacima već za par mjeseci. Točnije, u kolovozu ove godine nestat će sve s PSN-a, a online serveri se u potpunosti gase za manje od godinu dana. U ožujku 2020., Sony će isključiti posljednje aprate za ovu igru i sve što ćete moći je igrati offline modeove. Naravno, serveri se gase i za VR izdanje kao i motore.

Ako volite vožnje ovo je jedna od najboljih na PS4-u, pa stignete se još uvijek izguštirati dok rade serveri.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano