Vijesti

Square Enix je uspio izbaciti patch koji BRIŠE čitavu igru

U vremenima kada su normalna prirodna pojava postale nadogradnje teške po 50 do čak 100 gigabajta, u usporedbi s ovim što je Square Enix uspio izvesti takve monstruozne nadogradnje tek su ugodan proljetni dan proveden u nekom zelenom parkiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Square Enix je pustio nadogradnju za Final Fantasy IX na Steamu koji nema apsolutno nikakvog smisla. Osim što totalno briše igru. Nakon što ste preuzeli nadogradnju igra se više ne može pokrenuti, a “veličina” igre efektivno je pala doslovno na 0 megabajta.

Kako se vidi na Steamdb stranicama, nadogradnja doslovno briše krucijalne fajlove (njih preko 300) za izvođenje igre. Sigurni smo kako se u Squareu sad netko dobro preznojava, ali službenog objašnjenja što se točno dogodilo još uvijek nema. Ipak, nakon 10-ak sati je stigla nova nadogradnja u obliku čitave igre koja se reinstalirala, međutim, dobar broj igrača nije uspjelo povratiti svoje save fajlove.

https://store.steampowered.com/app/377840/FINAL_FANTASY_IX/

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano