Vijesti

Stadia će u 2020. dobiti 10 ekskluziva, 120 novih igara i niz novih mogućnosti

Googleova Stadia jako loše je krenula krajem prošle godie u svoju avanturu. Razni tehnički problemi, nedostatak prave 4K rezolucije u igrama, loša komunikacija i uz sve to radi se u osnovi o relativno skupom servisu.

Ipak, danas je Stadia stabilna. Igrači koji imaju dobre konekcije iznenađujuće ugodno igraju igre na uređajima na kojima ih inače ne bi mogli pokrenuti i ako se Google malo konsolidira po pitanju promocije Stadia bi mogla postati značajan igrač na tržištu.

S 2020-om Google je predstavio svoje planove za ovu godinu, a do kraja trećeg mjeseca obećana je podrška za 4K rezoluciju i bežićno igranje putem Stadia kontrolera prilikom igranja kroz Chrome, napredniji Assistant i podrška za veći broj Android telefona.

Osim kratkoročnih planova, Google je najavio dolazak više od 120 novih igara i cilja na najmanje 10 ekskluziva i to samo u prvom djelu ove godine. Iako se Stadiji može puno toga prigovoriti, činjenica je kako se radi o trenutačno najozbiljnijem servisu za streamanje igara.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close