Vijesti

Stiže novo i kompletnije izdanje Street Fightera V koje bi moglo zainteresirati i one koji su ga kritizirali

U vrijeme izlaska Street Fighter V definitivno nije bio dovršena igra, no kako to inače biva s SF naslovima, Capcom je najavio novu i poboljšanu verziju – Street Fighter V: Arcade Edition.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arcade Edition na svu sreću donosi podosta bitnih promjena, dugo priželjkivane Arcade i Extra Battle modove, od kojih su potonji igrači tražili već duže vrijeme. U Arcade modu moći ćemo izabrati jedan od 6 različitih puteva, od kojih svaki ima svoj unikatni završetak, dok ćemo u Extra Battle modu trošiti novac od borbe kako bi se borili u raznim izazovima, koji nam u slučaju uspješnog prelaska donose ekskluzivne kostime za likove.

Posebnost Arcade Editiona je u tome što će donijeti i nove V-trigger poteze, novu galeriju, sve dodatne likove i prve dvije sezone, kao i novi te poboljšani izbornik.

Street Fighter V: Arcade Edition stiže 16. siječna 2018. za PC i PlayStation 4, no najbolja stvar je iznenađujuća odluka Capcoma da svim postojećim kupcima Street Fightera V omogući besplatnu nadogradnju na Arcade Edition, nažalost bez ustupanja likova iz prve i druge sezone. Ako igru kupujete po prvi put, cijena Arcade Editiona bit će 39,99 dolara.

Povodom najave Capcom je objavio i novi trailer: https://www.youtube.com/watch?v=A1s4tsxWNkw

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano