Vijesti

Što igramo u lipnju? Nove PS+ igre, Crash Team Racing, Judgment, F1 2019…

Kao i obično, lipanj je jedan od najatraktivnijih mjeseci u godini. Ne zbog brda igara koje izlaze, već zbog E3 sajma na kojem se predstavljaju nove konzole i igre koje ćemo igrati narednih godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obično postava lipanjskih igara zbog toga pati, međutim, ove godine lipanj donosi nekoliko atraktivnih igara, a tu su i PlayStation Plus i Xbox Games with Gold koje će nam ponuditi opciju više.

“Besplatne igre” u lipnju

U utorak 4. 6. PlayStation Plus donosi Borderlands: The Handsome Collection, kolekciju svih dosad izašlih Borderlands igara i Sonic Maniu. Ako niste igrali, Borderlands kolekcija je fantastična zbirka igara koja će vam, ako imate dobro društvo, potrajati cijelo ljeto, jer radi se definitivno o jednoj od najboljih i najzabavnijih kooperativnih pucačina.

Xbox igrači s Games with Goldom ovaj mjesec igrati će kultni prvi Portal i NHL 19 koje je moguće preuzeti do 15. 6., dok će od 16. 6. pa do kraja lipnja moći preuzeti The Golf Club 2 Featuring PGA Tour i Earth Defense Force 2017.

Od novih igara koje izlaze u lipnju izdvojiti ćemo slijedeće:

Warhammer: Chaosbane – 4. 6. (PC, PS4, XONE) – Hack’n’slash igra poput Diabla ili Path of Exilea.

Crash Team Racing Nitro-Fueled – 21. 6. (PS4, XONE, SWITCH) – Igra o kojoj ne trebamo previše pisati. Legendarni CTR se vraća u nikad atraktivnijem izdanju, s dodatnim stazama, skinovima i online multiplayerom.

Heavy Rain – 24. 6. (PC) – Jedna od najboljih igara 2010. godine i PlayStation 3 ekskluziva stiže na PC u Epic Games Store, kojeg ćemo moći igrati u 4K rezoluciji.

Judgment – 25. 6. (PS4) – Spin-off Yakuza serijala nakon izlaska u Japanu i fantastičnih ocjena dolazi i na zapadno tržište. Umjesto Kiryjua i člana Yakuze u Judgmentu igramo u ulozi privatnog detektiva.

The Sinking City – 27. 6. (PC, PS4, XONE) – Obećavajuća misteriotna akcijska avantura inspirirana romanima možda i najvećeg pisca horora H.P. Lovecrafta. Nalazimo se u ulozi odvjetnika, a ishod igre ovisiti će o tome koliko dokaza uspijemo pronaći.

F1 2019 – 28. 7. (PC, PS4, XONE) – Nova Formula ove godine donosi i Formulu 2, kroz čiju karijeru ćemo moći svog vozača unaprijediti u Formula 1 prvenstvo. Ne treba ni govoriti da je i ove godine igra još bliža fotorealizmu.

Super Mario Maker 2 – 28. 7. (SWITCH) – Novi Mario Maker donosi nekolicinu poboljšanja u odnosu na prvi “kreator”, uz story mode i multiplayer – koji je nažalost ograničen samo na online spajanje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano