Vijesti

Što nakon Cyberpunka 2077? Pa novi Witcher!

Što nakon Cyberpunka 2077? To znamo već odavno. CD Projekt Red će se posvetiti DLC ekspanzijama i najavljenoj multiplayer komponenti. Ali… Koji će biti novi veliki projekt nakon svega toga?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na posljednjem sastanku unutar kompanije jedan od ulagača je takvo slično pitanje postavio Adamu Kicińskom, a kako prenosi poljski Stooq, odgovorio je kako je već započet rad na idućoj igri (vjerojatno rana pretprodukcija) i znakovito je dodao – “CDPR ima dva svoja univerzuma i želimo raditi igre unutar njih”.

Protumačite to kako želite, ali to gotovo sigurno znači kako je The Witcher ponovno na redu. Vjerojatno bez Geralta, ali igra u tom univerzumu svakako da. I da spustimo očekivanja na zemlju, sjetite se da je Cyberpunk 2077 najavljen još 2012. godine, a tek ove izlazi. Dakle 8 godina od najave do izlaska. U međuvremenu CDPR je strahovito narastao i očekujemo kraće razvojne procese, ali ne očekujte novog Witchera tako skoro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano