Vijesti

Što se događa s Black Ops 6? Stotine igrača već igraju novi Call of Duty zbog nevjerojatnog propusta

Dok su Hrvati slavili Dan pobjede, Activision su pobjedili vlasnici modificiranih PS4 konzola. Naime, još od ponedjeljka oni koji posjeduju hakirani PS4 mogu pristupiti developerskoj verziji Call of Duty: Black Ops 4, a do danas je sve eskaliralo.

Kako javlja Insider Gaming, jučer se na stotinu ljudi s jednog Discord kanala uspjelo iskoordinirati te zajedno zaigrati na istom serveru ili istim serverima, a nastavili su i danas. Lobbyji su prepuni igrača. Ne treba ni govoriti da su developeri iz Treyarcha jako nezadovoljni, jer radi se o mrežom propustu koji nije u domeni većine njih, a curenja im definitivno kvare užitak onoga na čemu se radilo godinama.

S druge strane, Activision kao izdavač punom parom radi na uklanjanju prikaza igre stečenih ovim putem, ali internet je brži, pa ako se malo potrudite, možete pronaći gameplay na svim društvenim mrežama.

Osim snimaka igranja, procurila je i postava trofeja/achievementsa, a sve ovo događa se nekoliko tjedana uoči beta testiranja koje će uslijediti kasnije ovog mjeseca. Call of Duty: Black Ops 6 u svojem konačnom izdanju zakazan je za 25. 10. ove godine na sve aktualne platforme.

Igra

Povezano