Vijesti

Team Ninja želi napraviti novog Ninja Gaidena, ali i sasvim novu igru za PS5

Koliko vas se može pohvaliti da je završilo onomad, a možda i još uvijek, najtežu igru na svijetu – Ninja Gaidena? Ja znam jednu osobu koja je prešla sve Ninja Gaiden igre na najtežoj težini, ali ta osoba je mislila da je u privatnom životu Ninja koja se zarekla da neće kročiti dušom i tijelom ka suprotnom spolu dok ne završi sve Ninja Gaiden igre na najvećoj težini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I zaista, taj hrabri junak i Ninja kojeg neće imenovati (*cough* Tuhy na FFA forumu *cough*) drži se i dalje svog obećanja. Legenda kaže da je dotični gospodin prešao sve sa savršenim rankom, ali i dalje ne zna što je ljepši spol. I dalje je odan svom vjernom maču i časti.

Ninja Gaiden je definitivno serijal koji nije i neće biti najpopularnija igra na svijetu, ali serijal ima svoje fanove koji žele novu, pravu Ninja Gaiden igru. Prošlo je gotovo osam godina od izlaska Ninja Gaidena 3 (koji nije bio nikako najbolja Ninja Gaiden igra), i ekipa Team Ninje je potvrdila da oni žele raditi na novoj Ninja Gaiden igri.

Fanovi žele novu igru, developeri žele novu igru i mi se nadamo da ćemo je i dobiti. Kao i uvijek – treba pronaći novce i izdavača koji je spreman preuzeti rizik jer nismo sigurni da su mlađe generacije igrača zainteresirane za ovakav tip igara.

Zato je možda tu idealan partner Sony koji je znao da i NiOh nije i neće biti najpopularnija igra na svijetu, ali je svejedno ušao u financiranje projekta. NiOh 2 još malo stiže i znamo već sad da će biti jako kvalitetna igra, ali ne za sve tipove igrača jer NiOh i Team Ninja igre nisu casual friendly.

No, osim Ninja Gaidena i uskoro dolazećeg NiOh-a, Team Ninja je potvrdila da želi napraviti sasvim novi IP za PlayStation 5.

We would like to create a new game, [another] new intellectual property. We created the Nioh series for PS4 and we’d like to do the same for PS5.

Team Ninja

PlayStation-ov je idući potez da ovako nešto i blagoslovi. Vjerujemo da bi potencijalno novi IP također bio akcijski orijentiran kao i gotovo sve Team Ninja igre. Prvo novi Ninja Gaiden, pa onda novi IP? Može.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano